0362415036  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acasa  |  AMD Digital Grup  |  Produse noi  |  Promotii  |  Acces cont  |  Inregistrare  |  Cum cumpar

  
  
  
  
 Poze PHOTOPrint-Lab #432

  • Poze PHOTOPrint-Lab #432
  • Poze PHOTOPrint-Lab #432
  • Poze PHOTOPrint-Lab #432
  • Poze PHOTOPrint-Lab #432
     
Pin It


PHOTOPrint-Lab #432

 Soluţia ideală pentru magazinele foto, magazinele de personalizări şi a studiourilor foto. Soluţia ideală în producţia photobook-urilor şi a fotografiilor de eveniment !

PHOTOPrint-Lab #432 are la bază o imprimantă Epson SureColor P800, cea mai fiabilă imprimantă în raport cu preţul de achiziţie, viteza de tipărire, calitatea fotografiilor şi durabilitatea capului de tipărire. Acest echipament asigură producţia de fotografii la dimensiuni standard până la A2+ şi acoperă cu succes tipărirea din rolă a colajelor în producţia de albume. PHOTOPrint-Lab #432 tipăreşte şi în modul flatbed materiale inkjet cu grosimea de până la 3mm.

Utilizând o combinaţie de 9 culori, acest echipament deţine supremaţia faţă de clasicele laboratoare. Cerneala pe bază de pigment UltraPixel-HighGloss cu vivid magenta asigură o gamă cromatică extinsă ce rezistă la apă şi decolorare. În combinaţie cu hârtia profesională resin coated fotografia devine impermeabilă la contactul cu apa, având o durabilitate ce poate trece cu uşurinţă peste 100 de ani. Cele trei densităţi de cerneală neagră(photo black, light black şi light light black) oferă o scară perfect echilibrată a nuanţelor de gri, cu rezultate net superioare fotografiei alb-negru de laborator. Cerneala pe bază de pigment UltraPixel-HighGloss este identică cu cerneala originală Epson, atât prin granulaţia fină cât şi prin densitatea de culoare. PHOTOPrint-Lab #432 tipăreşte cu profilele de culoare standard Epson sRGB.

Având posibilitatea tipăririi la rezoluţia foto de 720x720 dpi cu negru mat(MK) PHOTOPrint-Lab #432 este cu până la 45% mai rapidă decât PHOTOPrint-Lab #329.

PHOTOPrint-Lab #432 este echipat cu un set de cartuşe refill de 280ml. Cartuşele sunt prevăzute cu cip-uri autoresetabile. O dată la 80ml de cerneală consumaţi acestea necesită resetarea. Resetarea cip-ului se face prin scoaterea cartuşului din soclul imprimante şi reintroducerea lui. În cazul în care imprimanta cere resetarea cartuşelor în timpul listării, după resetare, aceasta îşi continuă job-ul fără a deteriora print-ul.

Deoarece cartuşele refill sunt mult mai mari decât cele originale este necesară modificarea capacului de închidere a carcasei.

Maintenance tank-ul este cartuşul care reţine rezidurile rezultate prin prin curăţarea capului de tipărire. Pentru resetarea cip-ului sunt necesare două maintenance tank-uri şi un resetator. Eprom-ul printerului memorează codul maintenance-ului, astfel că resetarea cip-lui iniţial se poate face doar rescriindu-i codul prin inlocuirea cu cel de-al doilea maintenance tank. Resetarea cip-ului trebuie făcută înainte ca nivelul să scadă sub 15%.

Garanţia AMD Digital Grup - avantaje :

- Garanţie 1 an fără limită de printuri

- Garanţie pentru cerneala pigment ULTRAPixel-HighGloss

- Rezolvarea problemelor în garanţiei şi post garanţie în 3-5 zile

- Asistenţă tehnică telefonică hardware şi software

- Service de mentenanţă la doar 38,4RON/h 

Pentru detalii tehnice şi ofertă vă rugăm să ne contactaţi şi să consultaţi site-ul nostru de prezentare.

0362415036 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: PHOTOPrint-Lab

Producator: AMD Digital GrupProduse similare


Soluţia ideală pentru magazinele foto, magazinele de personalizări şi a stu...
Pret la cerere
  
  
  

Categorii