0362415036  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acasa  |  AMD Digital Grup  |  Produse noi  |  Promotii  |  Acces cont  |  Inregistrare  |  Cum cumpar

  
  
  
  
 Poze PHOTOPrint-Lab #329

  • Poze PHOTOPrint-Lab #329
  • Poze PHOTOPrint-Lab #329
  • Poze PHOTOPrint-Lab #329
  • Poze PHOTOPrint-Lab #329
     
Pin It


PHOTOPrint-Lab #329

 Soluţia ideală pentru magazinele foto, magazinele de personalizări şi a studiourilor foto. Soluţia ideală în producţia photobook-urilor şi a fotografiilor de eveniment !

 PHOTOPrint-Lab #329 este un echipament care are la bază o imprimantă Epson SureColor SC-P600, cea mai fiabilă imprimantă în raport cu preţul de achiziţie, viteza de tipărire, calitatea fotografiilor şi durabilitatea capului de tipărire. Acest echipament asigură producţia de fotografii la dimensiuni standard până la A3+ şi acoperă cu succes tipărirea din rolă a colajelor în producţia de albume până la 30x90 cm. Având funcţia de print CD/DVD-uri, PHOTOPrint-Lab #329 tipăreşte în modul flatbed inclusiv materiale inkjet cu grosimea de până la 3mm.

Utilizând o combinaţie de 9 culori, acest echipament deţine supremaţia faţă de clasicele laboratoare. Cerneala pe bază de pigment ULTRAPixel-HighGloss cu vivid magenta asigură o gamă cromatică extinsă ce rezistă la apă şi decolorare. În combinaţie cu hârtia profesională resin coated fotografia devine impermeabilă la contactul cu apa, având o durabilitate ce poate trece cu uşurinţă peste 100 de ani. Cele trei densităţi de cerneală neagră(photo black, light black si light light black) oferă o scară perfect echilibrată a nuanţelor de gri cu rezultate net superioare fotografiei alb-negru de laborator. Cerneala pe bază de pigment ULTRAPixel-HighGloss este identică cu cerneala originală Epson, atât prin granulaţia fină cât şi prin densitatea de culoare. PHOTOPrint-Lab #329 tipăreşte cu profilele de culoare standard Epson sRGB.

Cu un alb de o stralucire aproape perfectă, hârtia profesională pe bază de raşină, disponibilă în mai multe variante de textură(lucios, satin, cristal, raster, metalic), expune fotografii de o calitate superioară hârtiei fotosensibile de laborator. Nuanţele deschise, expuse pe hârtia fotosensibilă de laborator, vor avea în componenţă întotdeauna galben datorită arderii hârtiei, iar albul nu va depăşi niciodată un grad de alb mai mare de 60%. Hârtia profesională RC atinge un grad de alb de peste 90%.

Îmbunătăţirile şi eficientizările pe care le aducem imprimantei Epson SureColor SC-P600 sunt incluse în preţul afişat :

Externalizarea rezidurilor se realizează prin prelungirea şi scoaterea în exterior a furtunelor pompei de evacuare a rezidurilor. În varianta originală, toate rezidurile rezultate prin curăţarea capului de imprimare, respectiv cele obţinute prin comutarea PK/MK, se depozitează în interior fiind absorbite de inkpad-ul imprimantei. Toate aceste reziduri generează vapori care se depun pe componentele imprimantei şi duc la îmbătrânirea prematură a acestora.

Cartuşele refill : sunt identice cu cartuşele originale. Aceste cartuşe sunt prevăzute cu cip-uri autoresetabile. O dată la 26ml de cerneală consumaţi acestea necesită resetarea. Resetarea cip-ului se face prin scoaterea cartuşului din socl şi reintroducerea lui. În cazul în care echipamentul cere resetarea cartuşelor în timpul listării, după resetare, aceasta îşi continuă job-ul fără a deteriora print-ul.

Rezervoarele exterioare : se montează pentru asigurarea unui flux continuu de cerneală cât şi pentru a uşura munca în producţie. Aceste rezervoare exterioare au capacitatea de 80ml/culoare. Aceste rezervoare exterioare sunt conectate cu cartuşele refill prin intermediul unor furtune. Traseul furtunelor se realizează în interiorul imprimantei astfel încât aspectul şi manevrabilitatea rămâne aceleaşi. Acest montaj elimină orice risc prin care imprimanta ar putea trage bule de aer în sistemul interior de cerneală, eveniment care poate duce la înfundarea capului de tipărire sau deteriorarea acestuia.

Adaptorul de rolă : sistemul original pentru alimentarea cu hârtie la rolă a fost conceput pentru lăţimea fixă de 329mm la un diametru exterior al rolei de 8 cm. Pentru a îmbunătăţii acest neajuns, am conceput un adaptor de alimentare cu hârtie la rolă din plexiglass de 10mm, cu o parte fixă şi una mobilă, care permite alimentarea cu role de hârtie la lăţimi cuprinse între 100mm şi 329mm. Doi rulmenţi axiali permit derularea fină a rolei de hârtie, iar mecanismuloriginal asigură fixarea rolei perfect în interiorul sistemului. Această opţiune este necesară doar în cazul producţiei de photobook-uri.

900ml de cerneală pigment ULTRAPixel-HighGloss păstrează în proporţie de 95% calitatea Epson, iar în combinaţie cu hârtia profesională RC garantează rezistenţă peste 100 de ani împotriva decolorării fotografiei. La un consum maxim de 14ml de cerneală pe metru pătrat, costul unei fotografii 10x15 cu hârtie şi cerneală incluse este de maxim 0,25RON+TVA.

PHOTOPrint-Lab #329 necesită service de mentenanţă o dată la 25.000 - 35.000 de printuri. Această manoperă constă în curaţarea şi lubrefierea diferitelor componente, respectiv recalibrarea parametrilor de tipărire. Costul acestei intervenţii este de ~180RON+TVA.

Garanţia AMD Digital Grup - avantaje :

- Garanţie 1 an fără limită de printuri

- Garanţie pentru cerneala pigment ULTRAPixel-HighGloss

- Rezolvarea problemelor în garanţiei şi post garanţie în 3-5 zile

- Asistenţă tehnică telefonică hardware şi software

- Service de mentenanţă la doar 38,4RON/h 

Pentru detalii tehnice şi ofertă vă rugăm să ne contactaţi şi să consultaţi site-ul nostru de prezentare.

0362415036 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: PHOTOPrint-Lab

Producator: AMD Digital GrupProduse similare


Soluţia ideală pentru magazinele foto, magazinele de personalizări şi a stu...
Pret la cerere
Sistemul original pentru alimentarea cu hârtie la rolă a fost conceput p...
628,32 RON
  
  
  

Categorii