0362415036  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acasa  |  AMD Digital Grup  |  Produse noi  |  Promotii  |  Acces cont  |  Inregistrare  |  Cum cumpar

  
  
  
  
 Poze Epson Stylus Photo R3000

     
Pin It


Epson Stylus Photo R3000

Pret: 2.919,07 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Obţineţi listări A3+ excelente cu Epson Stylus Photo R3000, ce oferă control complet al imaginii şi compatibilitate cu numeroase medii de tipărire.

Alimentare frontală cu hârtie Fine Art
Introduceţi cu uşurinţă mediile de tipărire Fine Art, cu un risc scăzut de deteriorare a acestora datorită alimentării frontale cu hârtie Fine Art, ce nu necesită existenţa de spaţiu în spatele imprimantei.

Panou LCD color
Vizualizaţi informaţiile referitoare la hârtie şi verificaţi nivelurile de cerneală rapid şi simplu cu panoul LCD color de 2,5 inch.

Listări consecvente, realiste
Bucuraţi-vă de un balans îmbunătăţit al tonurilor de gri fără urme de culoare şi de o gamă de tonuri mai fine, cu un aspect mai natural datorită cernelii UltraChrome K3 cu Vivid Magenta şi trei densităţi de cerneală neagră de la Epson. Se utilizează şi se comută automat fie la un negru standard pentru fotografii, fie la un negru mat care să se potrivească mediei de tipărire utilizate şi, împreună cu un negru deschis şi cu un negru foarte deschis, se creează imagini alb-negru realiste.

O gamă de tonuri de gri
Alegeţi propria dvs. tonalitate alb-negru, de la cea caldă la cea neutră sau rece şi personalizaţi potrivit propriilor preferinţe - apoi salvaţi cu uşurinţă setările dvs. în driverul de imprimantă.

Driver de imprimantă simplu de utilizat
Preluaţi controlul complet asupra imaginilor dvs. cu driverul imprimantei R3000, care este incredibil de simplu de utilizat. Vă ajută să îmbunătăţiţi productivitatea, să personalizaţi setările pentru mediile de tipărire şi să utilizaţi profilurile ICC furnizate pentru a obţine rezultatul potrivit pentru stilul dvs.

Compatibilitate cu numeroase medii de tipărire
Listaţi pe o mare varietate de medii de tipărire , de la rolă şi coli de hârtie Fine Art la carton cu grosimi de până la 1,3 mm.

Pentru varianta îmbunătăţită şi eficientizată vă rugăm să consultaţi produsul nostru PHOTOPrint-Lab #329.

0362415036 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Imprimante A3

Producator: Epson


  
  
  

Categorii